Plaatsvervangende schaamte, liefdesverdriet, frustratie; dat zijn de gevoelens die bij je opborrelen bij het zien van het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS.

Het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS wordt pijnlijk: "Wil je nog wel met me verder?"

Kom maar door met de memes van Stefano's 'I'm so screwed' blik

Plaatsvervangende schaamte, liefdesverdriet, frustratie; dat zijn de gevoelens die bij je opborrelen bij het zien van het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS

Althans, die gevoelens krijg je al bij het zien van de trailer die onlangs is gepubliceerd, laat stáán bij de hele aflevering.

Donny en Amijé 
Danique komt Amijé vertellen dat ze samen met Donny een tattoo heeft laten zetten. (Note to de makers van Temptation: jullie zijn barbaars! Het geheel, los van de reguliere kampvuren, nog nét even een tikkie pijnlijker maken, zoals ook het extra kampvuur dat Rosanna kreeg). Amijé barst in huilen uit en vraagt Donny: "Wil je nog wel verder met mij?" Als kijker weet je: Donny is verliefd, daar lijkt het in ieder geval heel erg op, we zijn dus benieuwd wat Donny's antwoord hierop is. Pijnlijker kan haast niet. We weten immers allemaal, of kunnen ons heel goed voorstellen dat het nogal kwetsend is om je partner verliefd te zien worden op een ander. Dat is misschien nog wel pijnlijker dan een betekenisloze fysieke misstap, waar Stefano over kan meepraten.

Stefano en Gelina
Daarover gesproken. Je plaatsvervangende liefdesverdriet zet zich voort bij het kampvuurmoment van Stefano en Gelina. Al is er in de teaser alleen nog sprake van plaatsvervangende schaamte. De actie van Stefano... het gekreun van Zwanetta... de blik van Stefano... En dan te bedenken dat zijn last minute faalactie totaal onnodig was, of vonden jullie de aantrekkingskracht en spanning tussen Stefano en Zwanetta extreem aanwezig? Nee toch. 

Rosanna en Niels
Tussen Rosanna en Niels wordt het een welles-niets discussie. Wie ging er als eerst de fout in, waarop de ander reageerde? Zat Niels wel fout? Zat Rosanna wel fout? De twee hebben heel wat uit te praten, en dat lijkt ook te lukken. Rosanna en Niels zijn immers weer bij elkaar. We herhalen: Rosanna en Niels hebben Temptation Island VIPS, ehm, overleefd. 

Rowena en Ruud 
Ruud begrijpt niet wat hij fout heeft gedaan, maar Rowena zou Rowena niet zijn, als ze hem dat niet tot in detail, inclusief oneliners en volzinnen, bijna rappend, duidelijk zou maken.

Benieuwd naar de teaser?

De aflevering staat woensdagavond om klokslag twaalf uur online bij Videoland.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten