Maak je maar op voor een heerlijk lang Riverdale-seizoen.

Hoera! Riverdale seizoen 2 wordt veel langer dan het eerste seizoen

Maak je op voor een lang Riverdale-seizoen!

Een maand geleden gingen we nog los op Riverdale-fantheorieën, nu moeten we wachten tot oktober: dan keert de geliefde serie terug op Netflix. De opnames van Riverdale seizoen 2 zijn in volle gang. Dit keer geen seizoen van vier maanden. Nee, maak je maar op voor 21 afleveringen in plaats van 13. Dat meldt Netflix-Nederland.nl.

Verslavende serie
Vinden we leuk, want het eerste seizoen leek binnen een vloek en een zucht voorbij. Voor we het wisten was de moord op Jason Blossom opgelost. Daarna doemden er weer genoeg nieuwe verwikkelingen op die zorgden voor een behoorlijke serieverslaving.

21 afleveringen
Het eerste seizoen van Riverdale begon in januari en eindigde in mei. Netflix heeft prima aangevoeld dat we geen genoegen nemen met dertien afleveringen. Een snelle rekensom wijst uit dat we straks kunnen genieten van negen afleveringen meer en ruim twee maanden langer kijkplezier. 

Seizoen 2 
Wat je kunt verwachten in het tweede seizoen? De seizoensfinale van het eerste seizoen van Riverdale heeft al wel laten zien dat we kunnen rekenen op een nieuw mysterie in het tweede seizoen. Daarnaast maken we kennis met Hiram Lodge, de vader van Veronica. Ook gaan we merken wat de ouders van Archie, Betty, Jughead en Veronica in het verleden hebben uitgespookt.

Tweet
De Amerikaanse uitgeverij Archie Comics, waarop het script van Riverdale is gebaseerd, maakt het nieuws bekend via Twitter.
tweet src="883446818708885504" style=""][/tweet]
Bingewatch-sessies
Na Pretty Little Liars hoef je dus niet in een zwart gat te vallen. Iedere week komt er een aflevering op Netflix. Riverdale bingewatch-sessies zitten er dus nog steeds niet in, ténzij je het geduld hebt te wachten tot alle afleveringen online staan. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten