Wie aan een knus kerstfeest denkt, denkt aan Flappie op de radio en Home Alone op de televisie. Maar goed ook, want speciaal voor de feestmaand (die hartstikke in aantocht is) houdt Pathé een eenmalige biosavond met de kerstklassieker Home Alone.

Home Alone is éénmalig in de bioscoop te zien

Noteer deze december-datum als de wiedeweerga in je agenda

Wie aan een knus kerstfeest denkt, denkt aan Flappie op de radio, een kalkoen in de oven en Home Alone op de televisie. Maar goed ook, want speciaal voor de feestmaand (die hartstikke in aantocht is) houdt bioscoopketen Pathé een eenmalige biosavond met de kerstklassieker Home Alone op het witte doek. 

Biosavond
Op zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 december aanstaande brengt Pathé de film uit 1990 eenmalig naar de bioscoopzalen. In ruim 24 zalen verdeeld door ons land kun je de film bekijken.  

Kerstverhaal
Mocht het verhaal je niet helemaal meer helder voor de geest staan: in de film wordt de achtjarige Kevin McCalister superperongeluk helemaal alleen thuis achtergelaten. Terwijl hij alleen probeert 'te overleven' zien twee inbrekers de kans schoon om het huis van de Amerikaanse familie leeg te roven. Echter hebben deze inbrekers niet bepaald vooraan gestaan bij het uitdelen van intelligentie. Kevin verzint allerlei listen om de inbrekers buiten de deur te houden. 

Meer klassiekers
Naast deze kerstklassieker zijn er nog meer soortgelijke films in de Pathé bisocoop te zien. Zo ook de film Gremlins (op 16 december), balletfilm The Nutcracker (op 17 december), Intimissimi on Ice (19 december), opera Hans en Grietje (24 december) en het oudejaarsconcert van de Berliner Philharmoniker (31 december).

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten