Zie jij jezelf als host van dé nieuwe talentenjacht? De presentator van een reisprogramma?

Inschrijven maar: RTL gaat in programma 'Screentest' op zoek naar nieuw presentatietalent

Zie jij jezelf als host van dé nieuwe talentenjacht?

Ben jij in je mooiste dromen de nieuwe Chantal Janzen? Presenteer jij samen met, uiteraard, een hunk van een mannelijke presentator aan je zijde dé spelshow van de toekomst? Inclusief massive trap waar je cuasual van afloopt, champagnefontein en miljoenenpubliek? Dan is dit het moment om op te letten. RTL gaat aankomend seizoen in een nieuw programma op zoek naar nieuwe, frisse en onbekende presentatietalenten. 

Door de screening
Het nieuwe RTL4-programma Screentest is een talentenjacht waarin twaalf kandidaten de uitdaging aangaan om door middel van verschillende opdrachten te laten zien welke presentatieskills ze in huis hebben. Wij gokken een soort America's Next Top Model, maar dan voor televisietalenten.

Waarom? Niemand minder dan Gordon is de presentator. Of je op de proef wordt gesteld, is dus geen vraag meer. Is het niet door het programma zelf, dan wel door snode plannen van grappenmaker. Gordon heeft er in ieder geval zin in: 

De prijs is niet voor de poes
Uit alle kandidaten die zich aanmelden, worden twaalf 'uitverkorenen' gekozen die in het programma tegen elkaar gaan battelen. Onder leiding van Gordon moeten ze elke aflevering verschillende opdrachten doorstaan, zowel in de studio als op locatie.

Je snapt; wie het beste uit de verf komt, die wint. En wat je wint, is niet mis. De winnaar krijgt een contract bij RTL.

Jury
Gordon wordt vergezeld door een driekoppige jury die de kandidaten zal beoordelen op hun skills. Die jury bestaat in ieder geval uit een voor niemand onbekende voorzitter: mister love maker himself, Robert ten Brink. De ander twee juryleden verschillen per week. 

Inschrijven
Zie jij jezelf wel meedoen? Check dan alleen nog even of je aan onderstaande eisenpakket voldoet. RTL is vooral op zoek naar 'een presentator met gevoel voor humor en improvisatietalent, die dit kan combineren met een serieuze en integere kant en die zijn of haar zenuwen in bedwang kan houden bij een live-uitzending'

Nog steeds enthousiast? Inschrijven kan hier. Het enige wat je hoeft te doen, is een filmpje maken van één minuut (zonder knip-en-plak werk). 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten