Disney had moeite met het vinden van de juiste acteurs voor Jasmine en Aladdin. Het was het wachten wel waard, want hallo Aladdin 2.0.

Jaaa! De cast van de live-actionversie van Aladdin is bekend

Aladdin 2.0 kan zomaar eens je nieuwe filmcrush worden

Disney en live-action is als jij en ik met een zak chips. Na één exemplaar wil je meer, meer, meer. Deze honger wordt gelukkig gestild; Disney lijkt werkelijk waar alle tekenfilms van vroeger te verfilmen. 

Beauty and the Beast is nog maar net uit de bioscoop of Disney is alweer bezig met Dumbo, Mulan en de Lion King. 

New crush alert
En wat dacht je van Aladdin? Zaterdag is de cast voor het Oosterse sprookje bekend gemaakt. Het auditieproces ging niet van een leien dakje. Disney had moeite met het vinden van de juiste acteurs voor Jasmine en Aladdin. Naar verluidt deden meer dan tweeduizend acteurs en actrices een gooi naar de rol van Aladdin en Jasmine.

Nou, het was het wachten waard, hoor. Aladdin 2.0 kan zomaar eens je nieuwe filmcrush worden. Want hallo Mena Massoud, hallo gevalletje oeh-la-la.


Mena Massoud en Naomi Scott vormen het on screen sprookjeskoppel. Beiden nog redelijk onbekend in de filmwereld. Mena is een Canadese acteur met Egyptische roots. Naomi een Brits-Indische actrice die eerder de roze Power Ranger speelde in de gelijknamige remake. Will Smith neemt de rol van de blauwe geest op zich. 

Vooral het casten van Aladdin was een uitdaging, liet regisseur Guy Ritchie weten. De kandidaat moest immers een Midden-Oosters uiterlijk hebben en kunnen acteren én zingen. 

Twittercommotie 
Niet iedereen is happy met Mena en Naomi als Jasmine en Aladdin. Veel Twitteraars vinden het belangrijk dat beide acteurs Arabische roots hebben en vooral Naomi Scott vinden ze niet aan dat plaatje voldoen. 


Wij zien Naomi als Jasmine wel voor ons. Wat jij? 

De opnames zouden deze maand van start gaan, maar vanwege de moeizame castingprocedure, zijn deze verzet naar augustus. Wanneer Aladdin in de Nederlandse bioscoop verschijnt, is nog niet bekend. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten