Dat Orlando terugkeert als Will Turner in het aankomende vijfde deel 'Dead Men Tell No Tales', was al bekend. Nu is er nog beter nieuws.

Jaaa, Keira Knightley keert terug in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Hallooo Elizabeth Swann en Will Turner

"He's a pirate," zegt Elizabeth Swann (Keira Knightley) over Will Turner (Orlando Bloom) in deel één van Pirates of the Caribbean. Niet veel later zoenen ze. Met tong of zonder tong? was de vraag die me als bijna tiener én groot Orli-fan - denk posters + agendaplaatjes - behoorlijk bezig hield. Dat Orlando terugkeert als Will Turner in het aankomende vijfde deel 'Dead Men Tell No Tales', was al bekend. Nu is er nog beter nieuws. 

En wel dat ook Keira Knightley na afwezigheid in deel vier terug is als Will's liefje Elizabeth. Say whuuut? Ja ja, ze is heel even gespot in de nieuwe internationale trailer:

Even opfrissen
In de derde film, Pirates of the Caribbean: At World's End, trouwden Will en Elizabeth met elkaar en kregen een zoontje: Henry Turner. Hij (vertolkt door hottie Brenton Thwaites) speelt één van de hoofdrollen in het vijfde deel dat 25 mei uitkomt. In eerdere trailers zagen we al dat vader en zoon weer herenigd worden en nu blijkt dat ook mutti Elizabeth van de partij is. Vinden we leuk. 

Benieuwd waar Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales over gaat? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten