Op 21 december vindt de finale van Expeditie Robinson plaats. Je kunt voor de televisie kijken, maar je kunt ook terecht bij drie bioscopen van Pathé. Wie weet ontmoet je de winnaar zelfs..

Je kunt de finale van Expeditie Robinson in de bioscoop zien

Én je kunt de winnaar ontmoeten

© Expeditie Robinson

Altijd al eens Expeditie Robinson op een gigantisch scherm met levensecht geluid willen beleven? Donderdag 21 december is your lucky day, want dan wordt de seizoensfinale in drie Nederlandse bioscopen gedraaid!

Bioscopen
De bioscopen zijn: Pathé CineMec in Utrecht, Pathé Tuschinski in Amsterdam en Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Zij tonen dit jaar de laatste aflevering van het achttiende seizoen van Expeditie Robinson op het witte doek (en denk je even in: iedere zweetdruppel, vonk vuur en gespannen spier is zichtbaar!).

Bezoek
Dat is nog niet alles. Op iedere locatie is een presentator en finalist in de zaal. Dan kijk je de finale dus samen met Dennis Weening, Nicolette Kluijver of Luuk Ikink en één van de drie finalisten.

Kaartjes
Fans kunnen ter plekke vragen stellen aan de aanwezige presentator en finalist. Wie in welke bioscoop verschijnt, is geheim tot de dag van de finale. Wil je erbij zijn? Je scoort de tickets op de website van Pathé.

Finalisten
We moeten óók nog even afwachten wie de drie finalisten zijn. De kandidaten die nu nog strijden voor de winst zijn Carlos, Herold, Kaj, Niels, Roeland, Shelly en Soundos. Wie gaat er volgens jou met de titel ‘Winnaar van Expeditie Robinson 2017’ vandoor?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten