De Amerikaanse realityshow Jersey Shore is terug. MTV maakt bekend dat er na vijf jaar een zevende seizoen op de buis komt. De originele castleden zijn te zien in de Jersey Shore Family Vacation.

Jersey Shore komt terug op MTV met een nieuw seizoen!

Get ready to 'GTL'

© Getty Images

Zegt de combinatie ‘gym, tan and laundry’ (ook wel bekend als GTL) je nog iets? Binnenkort in ieder geval wel, want Jersey Shore komt terug op de buis met een nieuw seizoen. En jawel, we hebben het over de originele castleden! In 2018 zien we de guidos en guidettes terug tijdens de Jersey Shore Family Vacation.

Jersey Shore
De Amerikaanse reality show speelde zes seizoenen lang op MTV van 2009 tot 2012. Toen de show net begon, werden acht vreemden samen in een huis gezet. Wat er toen gebeurde? Een hoop gefeest, drama, seks, hilariteit en GTL.
Giphy - Jersey Shore
De hele familie
Oh, how we’ve missed JWoww, Pauly D, Vinny, Deena, Ronnie, Snooki, The Situation en Sammi. In het nieuwe seizoen zien we in ieder geval alle oude castleden terug, met uitzondering van Sammi. De entertainmentsite US Weekly meldt dat Sammi ‘Sweetheart’ niet meedoet aan het zevende seizoen, omdat ze haar ex Ronnie wil vermijden.

Spin-offs
De realityshow had verschillende spin-offs, denk maar eens aan Snooki & Jwoww, Geordie Shore en The Valleys.
Craaazy
Wanneer we de Jersey-familie precies terugzien, is nog niet bekend. Snooki licht al één tip van de sluier op in een tweet: “It’s gonna get crazy.” We hadden ook niets minder verwacht, Snooki.
Giphy - Jersey Shore

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten