De special effects, de kostuums, de locaties (New York, Londen, Parijs) zorgen ervoor dat je elk beeld uit de trailer op een ansichtkaart zou kunnen plakken.

Jude Law! Eddie Redmayne! Johnny Depp! Zie hier de trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Well hello there Dumbledore

Van naam tot cast tot verhaal tot eerste beelden: langzaamaan werd steeds meer duidelijk over het tweede deel van de Harry Potter spin-off: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Vandaag is een absoluut hoogtepunt voor de fans: de trailer is uit. 

Johnny Depp is that you?
Voor het eerst zien we Jude Law in zijn rol als Dumbledore. Evenals Johnny Depp die bijna onherkenbaar is als de kwaadaardige tovenaar Gellert Grindelwald. Eddie Redmayne is uiteraard ook weer van de partij als Newt Scamander. Ook Tina Goldstein (Katherine Waterston), Queenie Goldstein (Alison Sudol) en Jacob Kowalski (Dan Fogler) zijn terug. De special effects, de kostuums, de locaties (New York, Londen, Parijs) zorgen ervoor dat je elk beeld uit de trailer op een ansichtkaart zou kunnen plakken. 


Het verhaal
Wat we tot nu toe weten over het verhaal, geschreven door J.K. Rowling: deel twee speelt zich af in 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit deel één. Gellert Grindelwald is ontsnapt en op zoek naar nieuwe volgelingen. De enige die hem kan stoppen is Dumbledore, zijn voormalige beste vriend. Hij schakelt hulp in van zijn oud-student Newt Scamander. Newt schakelt op zijn beurt weer het team in dat je kent uit deel één: Tina, Queenie en Jacob. 

Je moet nog wel even geduld hebben: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verschijnt in november in de bioscoop.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten