Hoewel menigeen zich elke seizoen weer afvraagt hoe koppels zó gigantisch de fout in kunnen gaan, snapt presentator Kaj Gorgels dat wel.

Kaj Gorgels in interview: 'Ik snap het vreemdgaan eigenlijk wel'

De presentator vertelt hoe hij het programma van dichtbij heeft ervaren

Temptation Island VIPS zit er helaas bijna op. Huilie huilie. We hebben nog één recap-aflevering te gaan en kunnen gelukkig even teren op het 'Even Apeldoorn Bellen'-moment van Stefano. Hoewel menigeen zich elke seizoen weer afvraagt hoe koppels zó gigantisch de fout in kunnen gaan, snapt presentator Kaj Gorgels dat wel. 

Fan van het eerste uur
In een interview met FHM vertelt Kaj hoe hij het programma van dichtbij heeft ervaren. Wat voor hem, als groot fan van het programma, al een droom opzich was. "Vroeger keek ik al naar Temptation Island. Ik riep jaren geleden al: laat Temptation Island alsjeblieft terugkomen. Sinds de terugkeer heb ik geen seizoen meer gemist. Ik zit er ook dit jaar weer vuistdiep in," grapt hij. 

Dit gebeurt niet in real life
Waar kijkers elk jaar met afschuw kijken naar alle vreemdgangers, vindt Kaj dat daar iets van nuance aan toegevoegd mag worden. "Ik vind het wel mooi als koppels zeggen: 'wij gaan hierheen om onze relatie te testen'. Maar feit blijft dat de situatie waarin je daar wordt gestopt, is niet per se iets wat je in het dagelijks leven tegenkomt. Jezelf zo op de proef stellen, dat zou in mijn ogen helemaal niet hoeven."

Niet zo gek
Wanneer mannen die uitdaging dus wel aangaan, we noemen een Stefano en Niels, snapt Kaj dondersgoed dat mannen zichzelf soms niet kunnen bedwingen. "Het is natuurlijk volkomen normaal dat je als man opgewonden raakt als vier vrouwen halfnaakt tegen je aan staan te rijden. En dat je daar na twee weken zon en zuipen op gegeven moment wel het idee krijgt van ‘misschien ga ik er toch eens een keer aanzitten.’ Ik vind dat niet gek, ik denk niemand niet."

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten