Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat we Hannah Baker moeten missen in het derde seizoen van 13 Reasons Why. Gelukkig hoeven we Katherine Langford níet te missen. Ze speelt namelijk in een nieuwe Netflix Original serie: Cursed.

Katherine Langford (Hannah Baker) van '13 Reasons Why' speelt in de nieuwe Netflix-serie 'Cursed'

De actrice heeft weer een hoofdrol te pakken in een Young Adult serie

© 13 Reasons Why

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat we Hannah Baker moeten missen in het derde seizoen van 13 Reasons Why. Gelukkig hoeven we Katherine Langford, de actrice die Hannah speelde, níet te missen. Ze speelt namelijk in een nieuwe Netflix Original serie: Cursed.

Another Young Adult
De Amerikaanse nieuwssite Deadline maakte afgelopen week bekend dat Katherine de hoofdrol krijgt in de nieuwe serie. Net zoals '13 Reasons Why', is 'Cursed' gebaseerd op een gelijknamig Young Adult boek.

Het verhaal
Het verhaal gaat over de legende van Koning Arthur, maar dan in een nieuw jasje gestoken. We volgen Nemue, die gespeeld wordt door Katherine Langford. Nimue is het slachtoffer van een vloek, die haar de Lady of the Lake maakt.

Deadline vertelt: “Nadat haar moeder dood gaat, vindt Nimue hulp in een onverwachte hoek. Samen met Arthur, een jonge huurling, gaat ze op zoek naar Merlin om hem een eeuwenoud zwaard te geven. Tijdens hun reis wordt Nimue het symbool van moed en komt ze in opstand tegen de angstaanjagende ‘Red Paladins’ en hun medeplichtige Koning Uther.

Tegelijkertijd geschreven
Wat in het geval van 'Cursed' nieuw (en baanbrekend!) is, is dat zowel de serie, als het boek geschreven en geproduceerd worden door dezelfde mensen: Frank Miller en Tom Wheeler. Het boek komt in 2019 uit, vlak vóór de serie. Miller en Wheeler werken tegelijkertijd aan de serie en het boek, zodat ze de personages en verhaallijnen kunnen aanpassen aan de serie.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten