Op de set staan met Jim Bakkum: er zijn slechtere werkdagen

Kei gaaf: Brabantse figuranten gezocht voor nieuwe bioscoopfilm 'Zwaar Verliefd' met Jim Bakkum

Praten met een zachte G is een pré


Op de set staan met Jim Bakkum: er zijn slechtere werkdagen. De makers van de nieuwe romantische komedie 'Zwaar Verliefd', zijn op zoek naar Brabantse figuranten. Praten met een zachte G is een pré, zegt Lara van Multa Casting tegen Omroep Brabant: "De Brabantse tongval is meer dan welkom." 

Leuke collega's
De toekomstige bioscoopfilm wordt voor de verandering niet opgenomen in Amsterdam, maar in Den Bosch en omstreken. Ook Barbara Sloesen en Liza Sips spelen de hoofdrollen in Zwaar Verliefd. Andere rollen zijn weggelegd voor Kay Greidanus en Abbey Hoes, en misschien wel voor jou. Wederom: we kunnen slechtere werkdagen bedenken, en minder fijne collega's. 

Salaris
"Mensen kunnen zich geheel vrijblijvend inschrijven. Daarna ontvangen ze elke week een mail met de draaidagen," zegt Britt van der Graag van Multa Casting eveneens tegen Omroep Brabant. Als we je nog niet hadden bij 'Jim Bakkum'; het castingbureau geeft een onkostenvergoeding. 

Dierendokter 
Zwaar Verliefd is een boekverfilming - het boek is geschreven door Chantal van Gastel - en gaat over een jonge dierenarts (Barbara Sloesen) die een labrador moet redden van een chocoladevergiftiging. Vervolgens wordt ze verliefd op Ruben (Jim Bakkum), het baasje van de hond.

De makers van de film zoeken in ieder geval acteurs voor 27 en 29 november.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten