Niet Joshua en Megan zijn de Lize en Ken van 2018, maar Kevin en...

Kevin heeft een nieuwe liefde overgehouden aan Temptation Island

Niet Joshua en Megan zijn de Lize en Ken van 2018, maar Kevin en...

Dat Temptation Island zowel relaties kapot maakt als nieuwe relaties creëert, is bekend. We noemen een Lize en Ken en een Merijn en Pommeline. Even leken Megan en Joshua het Temptation-koppel van 2018 te worden, maar hun fling was helaas tóch een gevalletje what happens in Thailand stays in Thailand. Voor Kevin blijkt dat niet het geval. 

Vlak na Temptation Island had Megan weer kort een relatie met Kevin, vertelde ze in het Antwerpse radioprogramma Seks & Jamz. Dat stelde alleen niet veel voor, ging ze verder

Fans weten het zeker
Kevin leek - in tegenstelling tot Megan - niet echt een klik te hebben met een van de verleiders op het eiland. Tot nu toe dan, wie weet wat de volgende afleveringen nog gaan laten zien. Tel daar zijn vreemdgaansrecord bij op en het zou de grap van de eeuw zijn als juist Kevin degene is die een relatie aan Temptation Island heeft overgehouden.

Fans weten het in ieder geval zeker: Kevin en Chloë (de verleider die er later is bijgekomen) zijn aan het daten.


Het Instagram-bewijs, volgens de fans? Kevin plaatste een story met de tekst 'love game strong' waarop zijn hand verstrengeld is in een andere hand met rood gelakte nagels. Ra-ra wat voor kleur nagellak draagt Chloë op foto's op haar account? 

Kevin heeft ondertussen ook meerdere foto's samen met Chloë op Instagram geplaatst. Zijn account is privé; dus wie de foto's wil zien, moet hem gaan volgen. Er staat geen caption bij, maar de foto alleen al is genoeg voer voor speculaties, blijkt uit de reacties eronder. Ook Mezdi reageert sarcastisch: "Heejj ik ben echt fan van temteesjen xx hebben jullie verkering?" Kevin reageert op sommige berichtjes en ontkent: "Niet alles is wat het lijkt in het leven."  

Tja, to be continued...

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten