Er was al een tijd goede hoop op een bioscoopfilm van Penoza. De kogel is nu dan echt door de kerk, de klap is erop gegeven: de misdaadserie wordt een misdaadfilm.

Komt-ie er nu wel of niet? De Penoza-film: een update

Goed nieuws!

Je moet je zondagavond inmiddels alweer ruim een maand anders invullen: Penoza is niet meer. Geen Boris op je scherm die plotsklaps gevaarlijk uit de hoek kan komen, geen Carmen van Walraven die honderd ballen in de lucht probeert te houden en knuffelcrimineel Berry moet je ook al even missen.  Maar, niet voor lang. 

Goed nieuws!
Er was al een tijd goede hoop op een bioscoopfilm van Penoza. De kogel is nu dan echt door de kerk, de klap is erop gegeven: de misdaadserie wordt een misdaadfilm. Wanneer? Dát is nog niet bekend. 

Wel heeft hoofdrolspeler Monic Hendrickx een indicatie gegeven bij Shownieuws: "De makers zijn nu aan het schrijven, dus ik hoop dat we 'm in het najaar gaan maken." 

In het najaar gaan de draaidagen dus beginnen. Waarschijnlijk. Tot die tijd kun je de serie nog eens bingen. Of herinneringen met ons ophalen en behind the scenes funfacts lezen.

De serie Penoza was vanaf 2010 op televisie te zien en het vijfde, laatste, seizoen werd 29 oktober uitgezonden. Spoiler-alert: in de laatste aflevering werd de indruk gewekt dat Carmen tijdens een gevecht het loodje heeft gelegd. Of toch niet? De lege kist + de geopende ogen van Carmen = wat ons betreft hallo Carmen 'niet-kapot-te-krijgen' van Walraven op het witte doek.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten