Als we de geruchtenmolen moeten geloven is Anouks opvolger al even spraakmakend: Lil' Kleine.

Lil' Kleine genoemd als opvolger van Anouk bij The Voice of Holland

Tijdens de finale weten we zeker wie Anouks opvolger wordt

Volgend seizoen zit er een nieuwe artiest op de stoel van Anouk. De spraakmakende coach tekende voor twee jaar en die zitten er straks op. Haar ongezouten mening - "het is gewoon een idioot volk" - moeten we dan helaas missen. Maar als we de geruchtenmolen moeten geloven, is haar opvolger even spraakmakend. 

Van krantenbaan naar zangcoach
Het kan zomaar eens zijn dat Jorik Scholten, beter bekend als  Lil' Kleine, volgend seizoen in de rode stoel kruipt. Dat is de naam die regelmatig opduikt in de wandelgangen van Het Mediapark. Het nieuws is nog niet bevestigd door RTL4 en de producent van The Voice. Het management van Lil' Kleine heeft eveneens nog niet gereageerd. 

Speculeren
Wel is bekend dat het programma al gesprekken heeft gevoerd met een reeks artiesten voor een mogelijke baan als coach bij The Voice. Naar verluidt wordt zowel het vertrek van Anouk als de nieuwe coach aangekondigd op 16 februari, tijdens de live finale van de talentenjacht. 

Wie zou het, naast Lil' Kleine, nog meer kunnen zijn? Zangeres Do? Glennis Grace? Ronnie Flex? André Hazes? Douwe Bob? Jett Rebel? Het speculeren kan beginnen. 

Fans van coach Anouk
Anouk werd vrijdag nog warm onthaald op Twitter na haar kritiek op het stem-systeem. Favoriet Kimberly lag er tegen alle verwachtingen vlak voor de finale uit. "Dit is hetzelfde als je mensen het songfestivalliedje laat kiezen. Dat moet je aan mensen overlaten die er een beetje verstand van hebben. Ik vind het heel erg," aldus de rockchick tijdens de liveshow. Veel Twitteraars gaven haar gelijk. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten