Rosanna en Niels zijn niet de enige die gevraagd zijn voor Temptation Island Vips. Ook ken en Lize zijn benaderd. Helaas zonder succes.

Lize en Ken waren bijna te zien in Temptation Island VIPS

Ken was voor, maar Lize daarentegen…

Hoewel we nu vooral bezig zijn met Rosanna en Niels (en Alex), waren zij lang niet het enige stel dat in 2017 meedeed aan Temptation Island. Sterker nog: zij zijn niet eens de enige kandidaten uit dat seizoen die voor de tweede keer gevraagd zijn mee te doen. 

Oude bekenden
Doen de namen Lize en Ken nog een belletje rinkelen? Lize ging samen met haar vriend Jefferson naar het eiland, maar kwam daar verleider Ken tegen. Het was meteen raak. Nog geen twee afleveringen later waren ze onafscheidelijk.

Liever niet
Aangezien de liefde meteen hecht was, wilden de programmamakers hen maar wat graag terugzien in Temptation Island VIPS. Inmiddels weten we dat dat (helaas) zonder succes was. Aan &C laat het stel weten waarom ze niet meedoen aan het programma.

Lize heeft de broek aan
Als het aan Ken had gelegen, konden we op dit moment zien hoe het hem en Lize af zou gaan in Mexico, maar daar was Lize die roet in het eten gooide. De ex-verleider zegt dat hij graag had gewild, maar dat Lize absoluut niet mee wilde doen. 

Lize en Ken uit Temptation
Inmiddels denkt ook Ken dat de keuze om niet mee te doen de juiste is voor hun relatie. Zo zegt hij: "Het is beter van niet, anders blijven we straks voor altijd Lize en Ken uit Temptation."

Toch had hij wel even spijt. "Toen ik die eerste afleveringen van VIPS zag, was het eerste wat ik dacht: mag ik terug?," aldus de ex-verleider. Gezien de situatie waar Niels en Rosanna nu in verkeren, zal hij vast minder spijt hebben van zijn keuze.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten