Bij het zien van Christel in haar witte jurk is Marcels grijns niet meer van zijn gezicht te krijgen.

Marcels reactie na het zien van Christel in Married At First Sight is fantastisch!

Match made in heaven?

Het succes van Married At First Sight gaat verder. Gisteren zaten alweer een miljoen mensen voor de buis om naar de tweede aflevering te kijken. Vorige week was het de beurt aan Yordi en Elisa, bij wie de vonken nog niet helemaal te zien waren. Bij Marcel daarentegen..

Bij het zien van Christel in haar witte jurk is zijn grijns zo groot als die van Megan toen Joshua richting haar kamer liep om 'samen te wonen'. Nu voor Marcel maar hopen dat het beter afloopt dan Megans kortstondige samenwoon-avontuur. 

Marcel is very into you
Als we de wetenschap mogen geloven, zijn Marcel (39) en Christel (46) voor elkaar gemaakt. Beiden hartelijk, vriendelijk en doortastend. De realiteit moet alleen nog laten zien of dit ook echt het geval is. Als we op Marcels eerste indruk afgaan, moet dat wel goedkomen. Zijn reactie wanneer hij Christel richting het altaar ziet lopen is goud waard: 

Zijn grijns verdwijnt niet meer van zijn gezicht. 'Wauw', is het enige wat hij kan zeggen. Hij maakt dan ook gretig gebruik van het kusmoment na het ja-woord. Een degelijke zoen op de wang? Nee hoor. Marcel kent Christel pas een uur, lang genoeg voor een zoen op de mond. Of twee. Of drie.

Goede klik
Na de ceremonie wordt Marcel even apart genomen voor een eerste reactie. "Dit had ik in mijn stoutste dromen niet duren dromen. Dit is zo bijzonder. Dat je je een partner voor het eerst ziet en dat het zo klikt," aldus een blije newlywed.

Christel is meer Temptation Daniëlle, gevalletje 'zal ik wel, zal ik niet'. Er zijn in ieder geval nu al twee minpunten te noemen: Marcel woont in Groningen en heeft een accent. 

To be continued.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten