Vanochtend werd bij Edwin Evers bekendgemaakt welke coaches op de rode stoelen gaan plaatsnemen om de kandidaten van The Voice Senior te coachen.

Marco Borsato en Ilse de Lange keren terug bij The Voice

Voor een nieuwe versie van de talentenshow

John de Mol zit nooit stil, ook nu niet. Hij is opnieuw bezig met The Voice-uitbreiding. In 2018 kunnen ook je opa en oma meedoen aan de talentenshow. En wel in The Voice Senior; een versie van het programma waarbij alleen 65-plussers mogen meedoen.  

En waar The Voice is, daar zijn coaches (geen juryleden, dat is het verboden woord). Vanochtend werd bij Edwin Evers bekendgemaakt welke coaches op de rode stoelen gaan plaatsnemen om de kandidaten van The Voice Senior te coachen. 

We kunnen niet meer zonder
Ali B, Ilse DeLange
en Marco Borsato zijn de gelukkigen. Van Ali B is het niet heel opmerkelijk nieuws, die zien we ook in de reguliere versie van het programma. Voor Ilse en Marco is het een ander verhaal, die hebben we beiden al even niet meer in de reguliere versie gezien. 

The Voice Kids
Ilse was in het vierde en vijfde seizoen coach, Marco in sezoen twee tot en met zes. Marco was wel al vanaf het begin coach bij The Voice Kids, Ilse en Ali sloten zich bij seizoen vijf aan. Daar wordt Douwe Bob in het aankomende seizoen aan toegevoegd. 

Vier coaches in totaal
Er zal nog een vierde naam aan het rijtje coaches van The Voice Senior worden toegevoegd, maar die is nu nog niet bekend. Volgens RTL zal het format van het programma niet veel verschillen van de reguliere show, behalve dat het geheel korter duurt. Naar verluidt wordt er gestart met twee blind auditions. Daarna gaan de overgebleven kandidaten door naar de knockout-ronde, gevolgd door de finale. 

Succesformule
Inmiddels is The Voice - dat in 2010 voor het eerst op televisie kwam - al in meer dan 180 landen op de buis te zien. Onderhand zijn er al zo'n 67 verschillende versies on air. Uiteraard krijgt Nederland, waar het programma ook bedacht is, de wereldpremière en primeur van de nieuwe tv-show. Volgens RTL Nieuws is het programma vanaf het najaar 2018 op RTL 4 te zien. Dus nodig je opa en (of) oma maar vast uit en zet de borrelnoten klaar. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten