Heb je ook meegekregen dat de vrouwelijke deelnemers een extra kampvuur kregen om hun mannen van een afstandje te bespieden? Merijn uit Temptation Island is boos dat hij dit niet heeft gekregen.

Merijn uit Temptation Island is boos op het programma

''Tijdens de eerste twee kampvuren kon ik niets van Lisa's gedrag zien''


Heb je ook meegekregen dat de vrouwelijke deelnemers een extra kampvuur kregen om hun mannen van een afstandje te bespieden? Merijn uit Temptation Island is boos dat hij dit niet heeft gekregen. Hij denkt dat hij daardoor pas later de sneaky kant van Lisa heeft ontdekt.

Tv-beelden heftiger dan kampvuren
Merijn vertelt aan het Belgische roddelblad Dag Allemaal: ''Weet je wat ik zo jammer vind? Dat ze mij niets hebben laten zien van Lisa's gedrag tijdens de eerste twee kampvuren. Want wat ik allemaal op tv heb gezien… Als wij vandaag nog een koppel waren geweest, had ik het meteen uitgemaakt!'' Hij vervolgt: ''Ik ben blij dat mijn relatie voorbij is, want samen zijn met Pommeline is een droom. Wat een verschil met vroeger! Lisa en ik hadden voortdurend ruzie."

Boos op Lisa
Ook is zijn boosheid op Lisa nog niet verdwenen: "Wat Lisa mij heeft geflikt, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Vrienden hadden me al vaker gezegd dat ik misschien eens op mijn bek moest gaan. Nu besef ik maar al te goed dat ook ik het slachtoffer kan worden van ontrouw," laat hij weten aan Dag Allemaal. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten