Ga deze romance nog maar eens ontkennen, Donny .

Michella Kox heeft roddels: Donny en Danique van Temptation Island VIPS zijn wéér intiem gespot

Ga deze romance nog maar eens ontkennen, Donny


Note to self: doe nooit, maar dan ook nooit mee aan Temptation Island. Ook niet als je relatie helemaal goed zit, je 100 procent zeker weet dat je de fout niet in gaat.

Of toch wel?
Er is namelijk een grote kans dat je het eiland der verleidingen betreedt en er dan achterkomt dat er een veel breder scala is aan 'de fout in gaan.' Een scala waar je geen invloed op hebt. Namelijk gevoelens die er langzaamaan in kunnen sluipen. En dat lijkt ons pijnlijker dan een betekenisloze zoen, dans, vrijpartij.

Donny hartje Danique
Donny Roelvink
weet er alles van. Waar Amijé tijdens het eerste kampvuur nog niks te vrezen had, was daar bij het tweede kampvuur Danique. De schattige roodharige die het een en ander los heeft gemaakt bij Donny. En dat is een understatement, aangezien alles erop lijkt te wijzen dat Donny nu een relatie heeft met Danique in plaats van met Amijé.

Michella Kox heeft daar wederom bewijs van. Op haar Facebook-pagina staan strandbeelden van, zo te zien weer in Nederland, waarop Danique bovenop Donny ligt.


Rosanna en Alex
Woensdagavond om 00:00 staat aflevering 7 van Temptation Island VIPS klaar bij Videoland. Daarin worden Alex en Rosanna steeds intiemer (why? hoe dan? is dit Temptation Island of Bananensplit?) en Donny en Danique gaan weer op date, waar Donny toegeeft dat Danique zijn ultieme temptation is... 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten