Komt er toch een negende seizoen voor de hitserie? Hoofdrolspeler Michael C. Hall laat iets belangrijks los.

Mogelijk tóch nog negende seizoen voor hitserie Dexter

“Hey, wanna play?”

© Dexter

In 2006 maakten we voor het eerst kennis met Dexter Morgan: onderzoeker by day en seriemoordenaar by night. Onberechte en vrijgesproken criminelen bezorgde hij de doodstraf. Na acht seizoenen en 23 afleveringen stopte de hitserie. Vijf jaar bleef het compleet stil rondom Dexter, maar nu lijkt dat toch een gevalletje stilte voor de storm.

"Een killer idee"
Hoofdrolspeler Michael C. Hall laat weten dat hij een vervolg op het achtste seizoen ziet zetten. Wel heeft hij een belangrijke eis: “Het moet wel een killer idee zijn. Dan zou ik dolgraag terugkomen,” zegt Hall.

Een negende seizoen
Volgens sommige media zouden de makers al om de tafel hebben gezeten over een vervolg. Nu maar hopen dat zij daadwerkelijk met dat ‘killer idee’ komen en het negende seizoen een feit wordt.

Hitserie
Dexter was zo populair dat het de eerste buitenlandse televisieserie werd die te zien was op de NPO. De serie sloeg meteen aan in Nederland.

Teleurstellend eind
Kijkers waren behoorlijk teleurgesteld toen Dexter ermee ophield. Vooral omdat de hoofdrolspeler niet om het leven kwam. Alles bleef open. Ook de acteur is het eens met het teleurstellende eind. Volgens hem biedt de afloop nog genoeg kansen om door te gaan. To be continued dus…

In de tussentijd
Kun je nu echt niet meer wachten op je favoriete serie? Tot de tijd dat er meer duidelijkheid is, kun jij jezelf vermaken met de beste momenten uit Dexter in onderstaande video. Ook kun je in real life ervaren hoe de praktijken van een seriemoordenaar eraan toegaan in het The Hollow Hotel in Londen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten