Maak kennis met vier koppels.

Net binnen: dit zijn de Bekende Nederlanders die meedoen aan Temptation Island VIPS

Maak kennis met vier koppels

© RTL

Michella Kox had het natuurlijk al voorspeld, nu is het officieel: dit zijn de Bekende Nederlanders die meedoen aan Temptation Island VIPS.

Ruud en Rowena
Ruud en Rowena kregen een relatie in een ander realityprogramma: Utopia. Nu, ruim een jaar later, zijn ze nog steeds samen. Alhoewel; laten we niet te voorbarig zijn en eerst maar eens de afleveringen afwachten. 


Niels en Rosanna
Hoe Niels en Rosanna na vorig seizoen nog mee durven doen, is ons een raadsel. We noemen een Parastoe, we noemen een Alex. Vooral Alex. Maar het is waar: het fitcouple gaat voor een herkansing. 

Donny Roelvink en Amijé
Donny en Amijé kennen elkaar al sinds de basisschool en vormen sinds twee jaar een koppel. Klinkt alsof ze elkaar door en door kennen, de vraag is of dat ook nog het geval is wanneer ze elkaar op de kampvuurbeelden zien. 

Stefano en Gelina
En toen was de castingafdeling door de gegadigden aan BN'ers heen. Stefano en Gelina, twee onbekenden Nederlanders, vormen het vierde koppel. Ze zijn sinds anderhalfjaar een setje. Stefano is in het begin van hun relatie een keer vreemd gegaan. Hij kan het dus nog wel eens lastig krijgen op Temptation Island. 

Vanaf 7 juni is Temptation Island VIPS wekelijks te zien bij Videoland

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten