Na Stranger Things en The Sinner verwachten we dat Instagram straks vol staat met foto's en story's van 'Maniac'-bingers. Een nieuwe Netflix Original die vanaf 21 september all yours is op je favoriete serie-supplier.

Netflix-serie 'Maniac' met Emma Stone en Jonah Hill wordt je nieuwe verslaving

Check de trailer maar

© Netflix Maniac

Na Stranger Things en The Sinner verwachten we dat Instagram straks vol staat met foto's en story's van 'Maniac'-bingers. Een nieuwe Netflix Original die vanaf 21 september all yours is op je favoriete serie-supplier

Hoe bedoel je perfecte cast?
Als je denkt dat we overdrijven wat de Instagram-spam betreft: Emma Stone en Jonah Hill hebben de hoofdrol, dat lijkt ons al voldoende informatie om te kunnen voorspellen: 'Maniac' heeft verslavingspotentie. 

De trailer roept het volgende op: bizar, dromerig, scifi, mindfuck, duister en spannend. 

Inception
We volgen Emma Stone en Jonah Hill die als Annie en Owen meedoen aan een farmaceutisch experiment, geleid door Dr. James Mantleray (Justin Theroux). Zoals je in de trailer al kunt zien, gaat er al snel iets mis, maar wat dat is wordt - uiteraard - nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt alsof de twee in allerlei alternatieve realiteiten terechtkomen, maar dat zit vermoedelijk allemaal in hun brein. Klinkt een beetje als de film Inception met Leonardo DiCaprio, nietwaar? 

Miniserie
De serie, of beter gezegd: miniserie (ja, helaas), wordt gemaakt door regisseur Cary Joji Fukunaga, die onder andere True Detective op zijn naam heeft staan. Bij een miniserie kun je uit gaan van ongeveer acht afleveringen, maar nog even geduld dus: 21 september staat Maniac op Netflix. 

Benieuwd naar de trailer?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten