Februari komt alsmaar dichterbij en daarmee dus ook een nieuw seizoen van Temptation Island

Nieuwe week, nieuwe trailer van Temptation Island

Wat doen Rick Brandsteder en Annelien Coorevits in het bos?

Februari komt alsmaar dichterbij en daarmee dus ook een nieuw seizoen van Temptation Island. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de datum waarop de eerste aflevering wordt uitgezonden, vergeet. De makers komen immers elke week met een teaser of trailer op de proppen. En anders word je wel getagt in memes, zoals onderstaande. 


Vandaag: een nieuwe trailer. Wel een subtielere video dan de teaser van vorige week, helaas, waarin een douche-scène te zien was en kreungeluiden te horen waren.

Busje komt zo, busje komt zo
In het nieuwe filmpje zien we twee busjes rijden in een Thais landschap. Aan een boom plakt nog een affiche met een opsporingsbericht. De vrouw erop, kennen de fans ontgetwijfeld: het is Manouh, de roodharige verleidster uit het vorige seizoen die amper in beeld kwam.

Dieper in het bos staan presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits. Ze bespioneren de busjes en bellen naar elkaar wanneer de mannen en vrouwen in hun vrijgezellenparadijs zijn aangekomen. Dan begint de chaos. “Ik heb iets gehoord in de badkamer”, roept iemand terwijl beelden van blote billen en feestende mensen in een flits op het scherm verschijnen.

Je wil beelden zien, dat snappen we.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten