Er gaat weer een theorie over de serie Riverdale viral. Dit keer denkt Redditgebruiker ICrackers dat een bekende Serpent achter de moorden van The Black Hood zit.

Nieuwe Riverdale-theorie over 'The Black Hood' gaat viral

Het draait nu niet om Betty's biologische vader, maar haar biologische moeder

© Riverdale

De theorieën over The Black Hood uit Riverdale blijven maar komen. Één recente theorie is dat de seriemoordenaar de biologische vader van Betty is. Nu gaat er een nieuwe theorie viral, waarin de biologische moeder van Betty achter de moorden zit. En dan hebben we het niet over Alice Cooper..

Biologische moeder
De theorie staat – alweer – op Reddit en wordt beschreven door ICrackers. Ken je Penny Peabody, de corrupte rechter van de Southside Serpents nog? Volgens ICrackers is zij Betty’s biologische moeder. En nu we erover nadenken, heeft de Serpent zeker iets van Betty weg.

Riverdale
Zussen
Dat betekent niet dat Betty en Alice geen familie zijn. Volgens de theorie is Penny de halfzus van Alice. Penny beviel van Betty, maar Alice wilde niet dat het kind in het criminele South Side werd opgevoed. Daarom groeide Betty op bij Alice.

Spijt
Nu heeft Penny spijt van haar keuze om Betty op te geven. Daarom probeert ze dichter bij haar dochter te komen, door het ‘kwaad’ (ahum) uit Riverdale te elimineren.

Evil mastermind
Volgens de theorie is Penny niet letterlijk The Black Hood, maar eerder de mastermind erachter. De man met het masker voert haar bevelen uit. Misschien wel Betty’s biologische vader. En zo komen we weer uit bij de eerdere theorie, die stelt dat de Black Hood een Serpent en Betty’s echte vader is.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten