Producent NL Film is bezig met het ontwikkelen van een Penoza-film. De film speelt zich voor een deel in het buitenland af.

Penoza kondigt film aan

De film zal zich voor een deel in het buitenland afspelen...

Producent NL Film is bezig met het ontwikkelen van een Penoza-film. Alain de Levita van NL Film laat vrijdag weten dat de makers binnenkort  beginnen met schrijven. De film zal zich voor een deel in het buitenland afspelen.

Penoza gaat over Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die na het plotselinge overlijden van haar man (Thomas Acda) gedwongen wordt om zijn rol over te nemen in het criminele circuit.

Seizoen vijf
Naast Monic spelen ook Loek Peters, Raymond Thiry, Gijs Naber, Sigrid ten Napel, Hajo Bruins en Niels Gomperts vaste rollen in de serie. Volgens De Levita doet de gehele cast weer mee in het vijfde seizoen van de serie, dat binnenkort word opgenomen. Over de inhoud van het nieuwe seizoen is nog niks bekend. Acteur Hajo Bruins, die de rol van rechercheur Jim Leeflang speelt, zei eerder dat seizoen vijf het laatste seizoen van de Nederlandse serie zal zijn.


Seizoen vier
In het vierde seizoen worstelt Carmen met black-outs en andere problemen na de aanslag op haar leven. In de gevangenis wacht ze het proces af dat het Openbaar Ministerie tegen haar voorbereidt. Omdat er een bende-oorlog in Amsterdam woedt, vraagt de officier van justitie haar te infiltreren.

Diederik van Rooijen, regisseur van de eerste vier seizoenen is momenteel aan diverse Hollywood projecten verbonden. Hij zal dan ook niet betrokken zijn bij het nieuwe seizoen. Max Porcelijn, Michiel Jaarsveld en Willem Gerritsen zullen het vijfde seizoen regisseren.

Het vijfde seizoen zal in het najaar van 2017 te zien zijn. Wanneer de speelfilm in de bioscoop te zien is, is nog niet bekend.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten