Penoza-fans die hadden gehoopt dat er na seizoen vijf nóg een nieuw seizoen met Carmen van Walraven & co zou worden opgenomen, moeten we helaas teleurstellen. Het vijfde seizoen van de spannende tv-serie is definitief de laatste. Dat heeft KRO-NCRV vandaa

Penoza V definitief laatste seizoen, máár er komt wel nog een film

Dat zwarte gat kan dus nog even worden uitgesteld


Penoza-fans die hadden gehoopt dat er na seizoen vijf nóg een nieuw seizoen met Carmen van Walraven & co zou worden opgenomen, moeten we helaas teleurstellen. Het vijfde seizoen van de spannende tv-serie is definitief de laatste. Dat heeft KRO-NCRV vandaag laten weten. 

"Penoza was aanvankelijk bedoeld als eenmalige serie. Inmiddels zijn we met bijna vijftig afleveringen toe aan Penoza V", aldus Michel Nillesen, Manager Video van KRO-NCRV.

Maar, er is ook goed nieuws. We hoeven na seizoen vijf niet meteen in een diep, donker gat te vallen. "Aan de tv-serie komt een eind, maar samen met regisseur Diederik van Rooijen zijn we in gesprek over een bloedstollend spannende speelfilm, waarmee we de Penoza-reeks gedenkwaardig zullen afsluiten”, zegt producent Alain de Levita van NL Film.

Penoza begon in 2010 en groeide uit tot een kijkcijferhit met wekelijks een miljoen kijkers. De misdaadserie gaat over Carmen van Walraven (Monic Hendrickx), die na de moord op haar man terechtkomt in diens criminele wereld.

Het laatste seizoen wordt uitgezonden vanaf september.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten