Wie spreekt de waarheid: Pommeline of Diana?

Pommeline reageert op geruchten over haar relatie met Kleurplaat Fabrizio

Wie spreekt de waarheid: Pommeline of Diana?


Nieuwe week, nieuw Temptation Island-nieuws. Deze keer geen nieuws uit Thailand, maar uit NederlandPommeline heeft voor het eerst gereageerd op haar vermeende relatie met Kleurplaat Fabrizio, haar baas. "Wij zijn geen koppel," zegt ze in het Belgische roddelblad Dag Allemaal.

Flashback
Waar uit de Instagrampost van Merijn en Pommeline al bleek dat de relatie voorbij is vanwege een scheve schaats van de voormalige verleidster, werd dat door Diana Gabriels bevestigd. De twee keken samen Temptation Island voor een vlog op Diana's You-Tube-kanaal. 

Het stuk waarin Pommeline huilt en toegeeft Fabrizio leuk te vinden, is later uit de video geknipt. Desondanks vertelde Diana aan Het Laatste Nieuws dat Pommeline opnieuw verliefd is. "Het gaat inderdaad om Fabrizio." 

Leugens
Pommeline ontkent en snapt niet waarom Diana deze roddels verspreidt. "Wat mijn plastisch chirurg ook beweert: wij zijn geen koppel," vertelt Pommeline in Dag Allemaal. "In mijn hart is nu alleen maar plaats voor verdriet om Merijn. Dit is echt niet oké. Merijn en ik hebben zo’n mooie tijd gehad, mijn enige bekommernis is onze breuk een plaats zien te geven. Dit doet me zo veel pijn."

To be continued... 

Merijn en Pommeline hebben inmiddels allebei al hun #couplegoals foto's van Instagram verwijderd. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten