Het einde van Pretty Little Liars is na jaren zenuwslopende afleveringen toch écht bijna daar (slik slik). Netflix geeft iedere week een nieuwe aflevering van het laatste seizoen vrij. Niet getreurd: PLL wordt zeer waarschijnlijk vervolgd met een film.

Pretty Little Liars komt zeer waarschijnlijk met een film

''Rosewood gaat door, er is altijd meer te vertellen," aldus Sasha Pieterse die de rol van Alison Laurentis vertolkt.


Het einde van de serie Pretty Little Liars is na jaren van zenuwslopende afleveringen in aantocht. Momenteel geeft Netflix iedere week een nieuwe aflevering van het laatste seizoen vrij. Daarna zou het afgelopen zijn met de pret. Of zou er toch nog een PLL-film in aantocht zijn?

Geruchten van actrices
Er gaan geruchten rond waarbij gezegd wordt dat er een Pretty Little Liars-film in de maak is. Dit zijn niet zomaar geruchten, maar de actrices uit de serie hebben deze vermoedens zelf de wereld in gebracht. De actrices Shay Mitchell en Sasha Pieterse vertellen er in een interview met The Hollywoord Reporter het volgende over: ''Het is zeker mogelijk dat er een 'Pretty Little Liars The Movie' komt.''

Net als 'Sex and the City'
Zo wijst Shay Mitchell, die de rol van Emily Fields speelt, op het feit dat de populaire serie 'Sex and the City' enkele jaren later ook nog een vervolg kreeg. In dit geval niet met één, maar zelfs met twee films. "Zeg nooit 'nooit','' vertelt Shay.

Nóg overtuigender
Sasha Pieterse, die in de serie de rol van Alison Laurentis vertolkt, komt nog overtuigender over als het gaat om een vervolg. ''Rosewood gaat door, er is altijd meer te vertellen.'' Wij zijn erg nieuwsgierig wat Sasha hiermee bedoelt.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten