Donderdag 20 tot en met zondag 22 september staat Disneyland Parijs compleet in het teken van hardlopen. Tijdens de derde editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend kunnen sportieve Disneyliefhebbers hun lol op.

Ren door je favoriete pretpark tijdens het Disneyland Paris Magic Run Weekend

Hardlopen was nog nooit zo betoverend

© Disneyland Parijs

Altijd al willen rennen tussen Minnie, Mickey en Donald? Dat kan. Donderdag 20 tot en met zondag 22 september staat Disneyland Parijs compleet in het teken van hardlopen. Het park wordt dan volledig beschikbaar gesteld voor hardlopende Disneyfans. Je hebt het park dus helemaal voor jezelf (oké, met zo'n 24.000 andere deelnemers).

Tijdens de derde editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend kunnen sportieve Disneyliefhebbers een kidsrun, een 5k-run, een 10k-run en een halve marathon lopen.

De aftrap
Op vrijdag 21 september trapt de Disneyland Paris 5K het feest af. Tijdens deze run is het de bedoeling dat de hardlopers ontsnappen aan de vijand van de Avengers: Thanos.

De kidsruns
De volgende dag nemen de Disney Evil Sidekicks deel aan de Disneyland Paris 10K. Later op de ochtend vermaken Stitch en zijn buitenaardse vrienden de beginnende hardlopers tijdens de runDisney Kids Runs, met hardloopwedstrijden van 100m, 200m of 1K.

Vroeg op, maar dan heb je ook wat
Op zondag 23 september staan de lopers voor de langste afstand in de startblokken voor de Paris-Val d’Europe Halve Marathon. Tijd om uit te slapen is er niet. Om 7.00 precies klinkt het startschot. Je moet er wat voor over hebben om samen met zo’n 8.000 lopers door een leeg Disneyland Parijs te rennen.

Speciaal voor de écht diehards
Nieuw in deze derde editie is de 36K Challenge en de 31K Challenge. Sporters of enthousiastelingen die niet bang zijn voor een uitdaging kunnen deelnemen aan alle drie de afstanden voor volwassenen. Hiermee nemen zij deel aan de 36K Challenge. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de 31K Challenge (10K + 21K = 31K).

Bij de finish ontvangen de deelnemers aan de Challenges een exclusieve medaille naast de medaille voor elke afzonderlijke afstand.

Scoor je tickets hier
Wil jij deze magische en sportieve ervaring meemaken? Losse startbewijzen zijn hier te koop van 17 april tot en met 31 augustus. Startbewijzen in combinatie met een hotelkamer zijn ook beschikbaar. Benieuwd hoe de run vorig jaar was? Bekijk 'm hieronder:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten