Het is voor even over en uit met het lachen, gieren, brullen om juf Ank en directeur Anton op zondagavond.

Seizoens-afsluiter: De Luizenmoeder in tweets

"Liever een slappe lul dan een zure pruim"

© Avrotros

Het is voor even over en uit met het lachen, gieren, brullen om juf Ank en directeur Anton op zondagavond. Boehoe. Gisteravond zagen zo'n 3,2 miljoen kijkers de laatste aflevering van De Luizenmoeder. Schrale troost: volgende week zondag sluit de succes-serie af met een bonus en blooperspecial

Kijkend naar de humor van de serie, kunnen we ons zo voorstellen dat de bloopers enorm melig zijn. Evenals de niet eerder vertoonde scènes. Extra leuk: er komt een tweede seizoen aan. Daar moeten we helaas nog wel even op wachten. 

Tot die tijd moeten we het doen met herhalingen en de leukste tweets, waarvan we een verzameling hebben gemaakt hieronder. 

https://twitter.com/randomusername/status/972922073508085760


https://twitter.com/randomusername/status/972919500902367233


Seizoens-afsluiter
In de laatste aflevering stond de laatste schooldag voor de zomervakantie centraal. Het thema was circus, met Anton als circusdirecteur. En heeft congiërge Volkert nu een move gemaakt bij Hannah? Dat voorspelt voor goeds voor seizoen twee. Leuk feitje: Jennifer Hoffman en Henry van Loon (Volkert) hebben in het echte leven een relatie. Ook Nancy heeft eindelijk de buit binnen: een niet al te subtiel tongworstelpartijtje tussen de fietsenrekken. Met Anton, uiteraard.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten