Goed nieuws voor Suits-fans: Er komt een spin-off van de serie. Hierin zal het verhaal van powervrouw Jessica Pearson centraal staan.

Suits-fans opgelet: er komt een spin-off van je favoriete serie

And it all about business babe Jessica

Het was geen goed jaar voor Suits-kijkers. Eerst werd bekend dat Meghan Markle (Rachel), a.k.a. royal in spé, de serie na het zevende seizoen gaat verlaten. Ook Patrick J. Adams (Mike) gooit de handdoek in de ring (gelukkig hebben we altijd Harvey nog). Na alle verlaters is er nu eindelijk goed Suits-nieuws: er komt definitief een spin-off van de hitserie.

Geruchten worden werkelijkheid
Vorig jaar verschenen al berichten rondom een spin-off over Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres. Zij verliet Suits na het zesde seizoen, maar is nu terug met haar eigen serie. Dat meldt Variety.
All about Jessica
De nieuwe serie draait om powervrouw en topadvocate Jessica. Ze infiltreert in de ‘dirty world’ van de politiek in Chicago. Laten we hopen dat Harvey Specter hier en daar ook om de hoek komt kijken.

Borduurt voort op Suits
Op dit moment wordt er hard aan de spin-off gewerkt. Hoe Suits 2.0 gaat heten en wanneer we de spin-off kunnen kijken, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het verhaal voortborduurt op het plot van het zevende seizoen van Suits.

Nog geen einde in zicht
No worries, Suits zal niet stoppen. De twee series gaan naast elkaar lopen. Hoewel sterspelers Meghan Markle en Patrick J. Adams stoppen als Rachel en Mike, komt er toch een achtste seizoen. Thank god

Newbies
In het achtste seizoen van de Amerikaanse advocatenserie zullen Dulé Hill en Grey’s Anatomy’s Katherine Heigl hun intrede in de hitserie doen. Katherine zal het personage Samantha Weeler spelen, een nieuwe partner bij het advocatenkantoor.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten