Donerdagavond = Temptation Island-avond. Ook deze week kun je weer een aflevering vooruit kijken en geloof ons: aflevering 9 is dat meer dan waard.

Temptation Island aflevering 9 alvast bekijken? Dat kan hier

Ben jij klaar voor de heftigste Temptation aflevering ooit?

© Temptation Island

Het is weer donderdag. Dat kan maar een ding betekenen: een nieuwe aflevering van Temptation Island. Of nou ja, eigenlijk twee. Aflevering 8 is vanavond op televisie te zien. Kun je na de heftige teaser niet wachten op aflevering 9? Dan hebben wij goed nieuws voor je: je kunt de aflevering nog voor volgende week kijken. Wil je het nog niet weten? Lees dan vooral niet verder.

De teaser
Uit de teaser van aflevering 9 blijkt dat de trouwplannen van Tim en Deborah on hold zijn geplaatst. Voor verleidster Cherish mogen het fotolijstje, het bordje met ‘no girls allowed', het dagboek en het kussen met het shirt van Deborah even wijken. Well played Cherish, well played.

We want more
Ben jij net zo benieuwd als wij hoe dit verhaal verder gaat? Je kunt aflevering 9 vanavond al op Videoland en RTL XL zien. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een account op Videoland of RTL XL.

Het kostenplaatje
No worries, daar zijn geen hoge kosten aan verbonden. Op Videoland zijn de eerste 2 weken gratis en daarna betaal je €8,99 per maand. Een RTL XL premium abonnement kost €3,99 per maand.  

Geheugensteuntje: dit gebeurde er allemaal in aflevering 8
Aflevering 8 bezorgde ons kortsluiting. Van het (toch maar niet) samenwonen van Megan en Joshua tot de incest van Tim met zijn ‘zus’. Wie is de volgende die Megan kan toevoegen aan haar gecompliceerde liefdesleven op Temptation Island? Gaat Tim Cherish ten huwelijk vragen in plaats van Deborah? We shall see.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten