De teaser van Temptation Island aflevering 9 belooft een hele heftige aflevering. De deukjes in de relaties worden regelrechte breuken en dan vooral bij Tim en Deborah.

Temptation Island aflevering 9 wordt de heftigste aflevering tot nu toe

Dacht je dat aflevering 8 erg was? Think again

© Temptation Island

Bijgekomen van de kortsluiting die Temptation Island aflevering 8 teweeg bracht? Dan hebben we iets nieuws voor je: de teaser van aflevering 9. Amai, dat belooft de heftigste aflevering tot nu toe te worden. Wil je nog niet weten wat onze Temptation-kandidaten te wachten staat? Lees dan vooral niet verder.

Meet the new Tim
Toen we zagen dat er al een teaser van aflevering 9 online stond, konden we ons er niet van weerhouden die alvast te bekijken. Hadden we dat maar niet gedaan, want nu zijn we in shock. Maar écht in shock. What happened with Tim?

We zagen eerder al dat zijn ‘lieve’-masker beetje bij beetje begon af te brokkelen. Nu is er helemaal niets meer van over. Meet the new Tim.

Scheve schaatsen rijden
Zijn trouwplannen heeft de 30-jarige Temptation-kandidaat klaarblijkelijk in de Thaise zee gegooid. Op de beelden is te zien hoe Tim het bed deelt met Cherish.

Hij kan het niet over zijn hart verkrijgen om Deborah mee te laten genieten van 'de daad'. Draait daarom nog even 'netjes' het fotolijstje om.

“Ik word niet snel verliefd”
Nog even over zijn “ik word niet snel verliefd”-uitspraak: die geloven we bij dezen dus helemaal niet meer. Net als zijn vermeende broer-zus-relatie met Cherish. 

Mental breakdown
Vervolgens vertelt hij wel huilend voor de camera dat hij zijn Deborah niet wil kwetsen. Dát is nu dus een beetje te laat. Het gerucht gaat zelfs dat Deborah een heftige mental breakdown krijgt na het zien van de beelden van haar Tim met Cherish. Zo laat de Belgische Metro weten.

“Ik haat hem zo hard”
Kun je je nog herinneren dat in een van de eerste teasers van het programma een hysterische vrouwenstem schreeuwt “ik haat hem zo hard”? Dat is volgens Metro Deborah die zo door het lint gaat. Zou het? We zullen het zien in de komende aflevering.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten