Het is niet alleen maar gefeest op Temptation Island. Verleidster Denise had het zelfs zo zwaar op het eiland dat ze enorm spijt heeft van haar deelname. Dit vertelt ze huilend aan Goedele in het programma Goedele on Top.

Temptation Island-verleider Denise heeft spijt van haar deelname

Zelfs zo erg dat ze in tranen uitbarst

© Goedele On Top

Het motto YOLO is blijkbaar niet altijd even makkelijk na te streven. “Lekker gek doen en alles uit het leven halen” is best lastig op een eiland waar niemand je mag.

De gloednieuwe Temptation Island verleidster Denise lag niet lekker in de groep op Thailand en dat viel haar zwaar. In het programma Goedele on Top vertelt ze dat ze spijt heeft van haar deelname.

Heimwee
Met een brok in haar keel vertelt ze aan Goedele: “We zijn niet echt hartelijk ontvangen. Onderling was er veel ruzie. Het was geen leuke sfeer.” Ook vertelt Denise dat ze erge heimwee had. “Ik wilde naar huis, de tweede dag al. Niemand deed echt aardig tegen mij had ik het idee.” v

Spijt
In het programma barst de blondine zelfs in tranen uit: “Als ik dit zo zie, heb ik echt spijt dat ik heb meegedaan. Echt spijt. Ik vind het gewoon heel jammer hoe het is gegaan," snikt ze.

Niet een en al gezelligheid
Dat Temptation Island niet gezellig cocktails drinken in de zon is, werd de twee verleiders al snel duidelijk.
Denise heeft het allesbehalve makkelijk gehad op het eiland, dat blijkt ook uit de beelden. De mannen zijn achter de verleiders rug om niet positief over haar en ook de vrouwelijke verleiders zijn niet blij met de komst van de blondine.

Mezdi, “de lelijkste van allemaal”
In aflevering 7 leek het of Denise en Mezdi het erg leuk hadden samen, maar niets is minder waar. “Uiteindelijk leer je Mezdi kennen, maar dan is hij eigenlijk de lelijkste van allemaal," zegt ze. 

Haat en nijd 
Mezdi zou haar zelfs schreeuwend in de nacht wakker hebben gemaakt nadat ze op camera vertelde over ‘de kusjes’. Ze vertelt: “Een keertje lag ik te slapen, en toen was hij boos en had hij mij wakker gemaakt met geschreeuw: 'What the fuck zeg jij? Wat zit jij te liegen?' Hij heeft ook over mij gezegd tijdens een interview "Ik kots die Denise echt uit." En wij maar denken dat de haat en nijd alleen tussen de koppels was...

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten