Het verhaal wordt raarder en raarder.

Temptation Island VIPS' Danique doet boekje open over 'ex' Stefano

Het verhaal wordt raarder en raarder

Props voor de castingafdeling van Temptation Island VIPS. Het is gelukt om het goudentrio Rosanna, Niels en Alex terug op de buis te krijgen, evenals Zwanetta, en het is zelfs gelukt om er een gleufje Ex On The Beach aan toe te voegen. 

Gossip
Verleider Danique heeft immers in het verleden gedatet met Stefano, die samen met z'n vriendin Gelina meedoet. Toen het even uit was tussen hen, was Danique in the picture. Een verhaal waar geen touw aan vast te knopen is. Tijd voor duidelijkheid, vindt Olcay Gulsen in Temptation Island VIPS Gossip, waarna Danique een boekje open doet en daarin staan nog vreemdere details. 


"Het is niet echt een ex. We hebben weleens een date gehad. Maar het is nooit iets serieus geworden, we hebben ook nooit seks gehad. Stefano en ik hebben het erg leuk samen gehad, maar ik heb nooit geweten dat hij een vriendin heeft."

Hoe dan?
Toch was het wel zo serieus dat Danique bijna de organisatie van zijn verjaardag op haar rekening had genomen. "Hij heeft mij zelfs gevraagd of ik zijn verjaardag wilde organiseren. Vervolgens kwam hij op zijn verjaardag aanlopen met Gelina. Hij kwam naar me toe en zei: 'je moet wel voorzichtig zijn, want mijn ex staat achter je'. Hij vroeg of ik niet te veel om hem heen wilde hangen." 

Een verjaardag waar zowel je ex (waarschijnlijk inmiddels weer vriendin) en je nieuwe vlam aanwezig zijn, zonder dat ze daar van elkaar achter komen: wij vinden het knap. 

Castingdirector Stefano
Het verhaal wordt nog raarder. Stefano heeft Danique namelijk zelf gevraagd mee te doen aan Temptation Island VIPS. "Stefano zei dat ik mee moest doen. Hij zei: 'dat is echt iets voor jou'. Ik wist dus dat hij mee zou doen aan het programma, maar ik dacht dat hij mee zou doen als verleider."

En toen zag Danique hem ineens staan mét vriendin Gelina. "Ik zag hem staan en ik dacht: 'you sneaky bastard'. Ik had toen pas door dat hij een vriendin heeft. Ik keek naar zijn koppie en zag hoe ongemakkelijk hij de situatie vond." 

Wij zijn even het spoor bijster: waarom heeft Stefano Danique zelf gevraagd voor Temptation Island VIPS? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten