De donderdagavond was weer genieten met Temptation Island op de buis. De koppels hebben zich weer van hun beste kant laten zien en dat leverde heel wat hilarische momenten op. Dit zijn de leukste momenten uit aflevering 3.

Temptation Island was weer smullen: dit zijn de leukste momenten uit aflevering 3

Voor wie het heeft gemist of gewoon nog een keer wil lachen

© Temptation Island

De relaties beginnen de sterkte van de hangmat te krijgen en de tranen vloeien volop. Dit zijn de leukste (en vooral ongemakkelijkste) momenten uit de derde aflevering van Temptation Island op een rij.

1 De uitspraak van Kevin die waarschijnlijk met dit carnavalsweekend ook goed van pas gaat komen: “Met zelf dronken te zijn, doe je alleen je hoofd pijn en niemand anders.” Kevin heeft gesproken.2 Dan hebben we natuurlijk ook nog Kevin’s wederhelft Megan en hun goede afspraken met elkaar. “Ik had afgesproken met Kevin om de minst aantrekkelijke te nemen,” aldus Megan. Dus ging ze maar met verleider Joshua op date, omdat je daar zo goed mee kunt praten. 


3 En dat terwijl ze in precies dezelfde aflevering tegen Joshua zegt: “Ik voel me echt gelukkig en het is lang geleden dat ik me zo heb gevoeld.” Ehm, verklaarde ze hem de liefde of was dat gewoon een goed gesprek?

4 De dans van Daniëlle en Fabrizio. Daniëlle ging er volledig voor onder het motto: I don’t see nothing wrong with a little bump and grind. Nu snappen we waarom Fabrizio niet langer voor zich wil houden dat hij "voor haar valt". 5 Het leukste moment was misschien nog wel toen de hangmat losliet. Wat het nog extra leuk maakt: deze hilarische tweet. Beste uitspraak ooit:

6 Ten slotte hebben we de sneaky avondduik van Mezdi en verleidster Leatitia. Snapt Mezdi dan echt niet dat die camera’s gewoon overal hangen? Je kunt nergens onopgemerkt very sensual things doen, Mezdi.

https://twitter.com/liseratops/status/961856275020529664

Is het alweer bijna donderdag?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten