Joshua is openhartig over zijn gevoelens voor Chloë . Spoiler: zijn uitspraken zijn nogal pijnlijk voor Megan.

Temptation Island's Joshua over relatie met Chloë: "Ik vermoed dat ze vreemdging"

Joshua is openhartig over zijn gevoelens voor Chloë

Het concept van Temptation Island ging gewoon door na de opnames. Chloë vertelde bij Goelde on Top dat ze een relatie heeft gehad met Joshua. Joshua vertelde onlangs aan roddelblad TV Familie dat dat klopt en dat Chloë hem bedroog.

Als 'the other man' Kevin is, dan is het cirkeltje helemaal rond en kunnen de schrijvers van Gossip Girl nog wel een puntje zuigen aan deze vierhoeksverhouding. Lees mee. Joshua is behoorlijk openhartig over zijn gevoelens voor en relatie met Chloë.  

Snel verliefd
Hoewel alle Temptation Island-kijkers het over Tims plotselinge gevoelens hebben, kan Chloë er ook wat van. Zij is immers ook vrij snel verliefd geworden op Kevin en nu blijkt dat ze na één nacht met Joshua ook al gevoelens had voor hem. Dat doet ons toch een beetje denken aan Tims plotselinge omslag van Deborah naar Cherisch. Op de laatste dag van de opnames komen alle verleiders samen. Zet mannen en vrouwen gemengd in een resort en je weet wat er gaat gebeuren. Laetitia koos voor Matthew (BG, bloedje geil) en Chloë voor Joshua. 

Joshua tegen TV Familie over deze laatste avond: "Na die avond had Chloë al meteen diepere gevoelens voor mij." Hij vertelt verder: "Na die avond bleven we elkaar zien in België. We bleven mekaar berichtjes sturen, en het was snel duidelijk dat Chloë méér wilde. Een relatie. Ik hield eerst de boot af; ik word niet zo rap verliefd." 

Pijnlijk voor Megan
Of Joshua uiteindelijk wel verliefd is geworden? Het antwoord is pijnlijk voor Megan, die niet verder kwam dan de 'friendzone.' "Uiteindelijk ben ik toch wel verliefd geworden," zegt hij, "Na een tijdje voelde ik óók iets waarvan ik dacht dat het écht was. Verliefdheid. Maar een mens kan zich vergissen. Ik had uiteindelijk niet de juiste gevoelens." Nu snappen we ook meteen hoe het kan dat Kevin na de opnames met hangende pootjes bij Megan voor de deur stond. 

Bedrogen
Waarom de relatie maar tot december heeft geduurd? Chloë ging vreemd, denkt Joshua. Alleen niet met Kevin. "We hadden een discussie, waarna Chloë op vakantie vertrok. In haar eentje. Omdat ze alles even op een rijtje wilde zetten, zei ze. En daar is ze een andere jongen tegengekomen, vertelde ze mij achteraf." Daar trapt Joshua alleen niet in. "Ik heb serieuze twijfels. Ik denk niet dat ze die jongen `toevallig’ op vakantie heeft ontmoet. Ze is met die gast ook een relatie begonnen. Ik bedoel: ik kan me niet voorstellen dat hij slechts een vakantielief was."

Liefdesverdriet
Joshua had daarna behoorlijke luddevudu. "Na onze breuk heb ik alles wat me aan haar deed denken weggesmeten. Foto’s gewist en zo."

De tel kwijt
We vragen ons af hoe het komt dat Kevin en Chloë uiteindelijk toch weer bij elkaar zijn gekomen. En hoeveel relaties Chloë wel niet heeft gehad? In niet eens een jaar tijd tellen we er al drie. Maar, zoals Joshua het interview afsluit: "Chloë is een heel mooi meisje. Véél mannen zouden voor haar vallen." 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten