Van Temptation Island naar Confession Island: Glamour Beauty TV strikte verleiders Joshua en Tomas voor de 3-delige videoserie 'Truth or Dare.'

Temptation Island's Joshua & Tomas spelen truth or dare op Glamour Beauty TV #1

Joshua's laatste appje kan maar een ding betekenen: hij is aan het daten

Van Temptation Island naar Confession Island: Glamour Beauty TV strikte verleiders Joshua en Tomas voor de 3-delige videoserie 'Truth or Dare.'

De heren voeren geinige opdrachten uit (zoals WhatsApp-berichten voorlezen) en geven eerlijk antwoord op beauty- en Temptation-vragen, zoals: wie van de vrouwen vind je het meest girlfriend material? 

Aflevering één
Joshua leest zijn laatst verzonden appje voor. Wat je daaruit kunt concluderen? Dat Joshua aan het daten is. Verder vertelt Tomas wie hij het meest girlfriend material vindt en probeer je lach maar eens in te houden bij het stukje waarop Joshua het accent van Tomas nadoet.


Behind the scènes van Temptation Island
Joshua en Tomas bleven ook nog even plakken voor een uitgebreid interview. Het auditieproces en het contract, de andere deelnemers, roddels en de toekomst: alles wordt besproken. Meer lezen? Ga er maar even voor zitten. De heren delen heel wat behind the scènes geheimen: “Tijdens een feest gaf de crew een spuit aan me. Of ik slagroom over Vanessa wilde spuiten en het van haar lichaam wilde likken.” 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten