Van Temptation Island naar Confession Island: Glamour Beauty TV strikte verleiders Joshua en Tomas voor de 3-delige videoserie 'Truth or Dare.'

Temptation Island's Joshua & Tomas spelen truth or dare op Glamour Beauty TV #2

Joshua laat de 34e foto uit z'n galerij zien: ehm, hallo Joshua

Van Temptation Island naar Confession Island: Glamour Beauty TV strikte verleiders Joshua en Tomas voor de 3-delige videoserie 'Truth or Dare.'

De heren voeren geinige opdrachten uit (zoals WhatsApp-berichten voorlezen) en geven eerlijk antwoord op beauty- en Temptation-vragen, zoals: wie vind je het mooiste meisje van het eiland?

Aflevering twee
Joshua en Tomas vragen Deborah via WhatsApp hoe het met haar gaat en krijgen meteen een reactie die niet bepaald positief is. Verder laat Joshua de 34e foto uit zijn galerij zien - een plaatje die er zéker mag wezen - en vertellen ze wie ze het mooiste meisje van Temptation vinden. Oh, en probeer je lach maar eens in te houden als Joshua geblinddoekt blauwe nagellak opdoet bij Tomas. 


Aflevering één 
Joshua leest zijn laatst verzonden appje voor en dat kan maar een ding betekenen: hij is aan het daten. Verder vertelt Tomas wie hij het meest girlfriend material vindt. De video zien?

Behind the scènes van Temptation Island
Joshua en Tomas bleven ook nog even plakken voor een uitgebreid interview. Het auditieproces en het contract, de andere deelnemers, roddels en de toekomst: alles wordt besproken. Meer lezen? Ga er maar even voor zitten. De heren delen heel wat behind the scènes geheimen: “Tijdens een feest gaf de crew een spuit aan me. Of ik slagroom over Vanessa wilde spuiten en het van haar lichaam wilde likken.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten