Goed nieuws: er is een tweede seizoen van de crimeserie The Sinner op komst. Minder goed nieuws: het is niet zeker of Cora terugkeert.

The Sinner komt met tweede seizoen op Netflix!

Of we Jessica Biel gaan terugzien, is alleen de vraag

The Sinner nog niet gezien? Dan moet je je de afgelopen tijd geregeld buiten gesloten gevoeld hebben. Sinner, sinner, sinner, sinner; de serie domineerde Instagram Stories, je Instagram-feed, lunchgesprekken en meer van zulks. Goed nieuws: er is een tweede seizoen op komst. Minder goed nieuws: het is niet zeker of Cora terugkeert.

Gekke moord
Mocht je het gemist hebben. The Sinner vertelt het bizarre verhaal van Cora Tannetti (Jessica Biel, vriendin van Justin Timberlake) die uit het niets een moord pleegt tijdens een stranddagje. Het gekke: vervolgens herinnert ze zich er niet smeer van. In het eerste seizoen wordt de reden achter de plotselinge moord achterhaald, waarbij rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) een grote rol speelt. 

Da's toch zonde
Volgens de Amerikaanse website SpoilerTV.com is er een kleine kans dat we Jessica in het tweede seizoen terugzien als Cora. Ze blijft naar verluidt wel als executive producer. Dat is dus achter de schermen, in plaats van ervoor. Toch jammer.. 

Hi Harry
Vooral Harry gaat centraal staan in het volgende seizoen. Wat ook niet zo gek is. Met zijn minnares en bijzondere fetisjen(blij worden als iemand keihard op je tenen gaat staan) valt er nog genoeg over hem te vertellen.

De website vertelt: "Rechercheur Ambrose wordt teruggeroepen naar zijn geboorteplaats New York om een nieuwe moordzaak op te lossen. Een 11-jarige jongen heeft een dubbele moord gepleegd en heeft een onverklaarbaar motief." Kortom, hetzelfde idee als seizoen één, maar dan met andere hoofdpersonen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten