Vampire Diaries-acteur Ian Somerhalder speelt opnieuw in een vampierenserie. Lees hier alles over de nieuwe productie.

Vampire Diaries-acteur Ian Somerhalder speelt opnieuw in een vampierenserie

Netflix komt met de nieuwe serie V-Wars

© Getty Images

Fans van Vampire Diaries (en waarschijnlijk ook Ian Somerhalder) zitten met een Netflix-account goed de komende periode. De Vampire Diaries-acteur waant zich weer in de wereld van de vampiers in de nieuwe Netflixserie V-Wars.

V-wars
V-wars is een serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jonathan Maberry. De Amerikaanse acteur kruipt voor een deel van de serie ook in de huid als regisseur. Het eerste seizoen kent 10 afleveringen.

Vampierenvirus
Ian Somerhalder speelt Dr. Luther Swann, een personage die zijn beste vriend in een vampier ziet veranderen. Niet veel later raken er meer mensen geïnfecteerd met het ‘vampierenvirus’. Dat resulteert in een epidemie en een oorlog tussen de mensen en de vampiers.

De 39-jarige acteur speelde Damon Salvatore, één van de hoofdrollen in The Vampire Diaries. Die serie was acht jaar lang van 2009 tot 2017 te zien. Daarvoor zagen we hem zes jaar lang in de Amerikaanse serie Lost, waarin een groep mensen na een vliegcrash op een mysterieus tropisch eiland terecht komt.

Kun jij geen genoeg krijgen van Ian? Dan hebben we bij gebrek aan de eerste beelden van V-wars, hier nog de trailer van het laatste seizoen van Vampire Diaries.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten