De winnaar van Heel Holland Bakt is vanavond op NPO 2 te zien in College Tour. Hans Spitsbaard krijgt in de uitzending een baan aangeboden. Zou hij 'ja' zeggen?

Vanavond zien we op televisie hoe Heel Holland Bakt-winnaar Hans een baan aangeboden krijgt door een topchef

In het programma 'Collegetour' kunnen we vanavond zijn reactie bewonderen

Heel Holland Bakt-winnaar Hans Spitsbaard krijgt vanavond in het televisieprogramma Collegetour een baan aangeboden. Topchef Yotam Ottolenghi wil dat hij in één van zijn restaurants komt werken als kok.

Winnaar
In oktober won de 22-jarige Hans onder toeziend oog van ruim 3,4 miljoen mensen Heel Holland Bakt. Ondanks zijn nieuwe titel Beste Thuisbakker van Nederland 2017, besloot hij zijn studie Technische Bedrijfskunde af te maken.

College Tour
Tijdens zijn bezoek aan het tv-programma College Tour sprak hij met de Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi over zijn dilemma. Hans wil eigenlijk verdergaan met zijn bakpassie, maar vindt het tegelijkertijd verstandig om zijn studie eerst af te maken.

Best of both worlds
Volgens de website van Televizier beweerde Ottolenghi dat Hans verder kan met zowel zijn carrière in de foodbusiness, als zijn studie Technische Bedrijfskunde. Daar zou de restauranteigenaar Hans wel mee willen helpen. Op het antwoord van Hans moeten we nog even wachten. We zien het vanavond om 21:05 op NPO 2.

Overvloedig eten
Heb je je ook wel eens afgevraagd waar al dat eten van Heel Holland Bakt naartoe gaat? Nee hoor, er wordt niets weggegooid of verspild. In plaats daarvan gaan de baksels naar de crew en de deelnemers. Wat dan nog overblijft, gaat mee naar huis.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten