De populaire dermatoloog Dr. Sandra Lee (beter bekend als dr. Pimpel Popper) maakt deze week de overstap van YouTube naar televisie en de eerste aflevering is hier.

Voor de liefhebbers: de eerste aflevering van Dr. Pimple Popper is een feit

Onsmakelijk is bij deze bijzondere patiënt nog een understatement

© Getty Images

Ben jij het (zeldzame) type dat juicht als er een puist uitgeknepen kan worden? Dan zegt Dr. Sandra Lee (beter bekend als Dr. Pimple Popper) je vast wel iets. De populaire dermatoloog maakt deze week de overstap van YouTube naar televisie en de eerste aflevering is hier.

Grote bult
In de eerste (bijzonder ranzige) aflevering neemt Dr. Pimple Popper de zorg over vier unieke patiënten op zich. Een van die patiënten is Melissa, die last heeft van een grote bult op haar schouder.

Een uitdaging
Melissa’s bult is niet zomaar en bult, maar een lipoom. Oftewel een goedaardig gezwel van vetweefselcellen. Een uitdaging voor de huidarts die bekend staat om het uitknijpen van puisten.

Grootste gezwel ooit
Volgens Sandra Lee was dit het grootste gezwel dat ze ooit onder handen heeft genomen. Met alle gevolgen van dien… Benieuwd naar de preview? Die bekijk je hieronder.

We want more
Ben je helemaal fan van de YouTube-video’s van Dr. Pimple Popper? Dan kun je vanaf 16 augustus je hart ophalen met zes afleveringen van haar nieuwe tv-show. De hele reeks is vanaf 16 augustus om 21:00 uur te zien op TLC.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten