Van geesten tot piranha's tot afgelegen bossen.

Voor je filmmarathon op vrijdag de dertiende: 3 uiteenlopende horrorfilms op Netflix

Van geesten tot piranha's tot afgelegen bossen

© Still Cabin Fever

Het is vrijdag de dertiende en volgens de film Mean Girls hoort daar een horrorfilmavond bij, toch Janice en Damian

Wie na horror of thriller twee weken met het licht aan slaapt, raden we aan deze avond gewoon te beschouwen alsof het niet vrijdag de dertiende is, maar een vrijdagavond zoals je gewend bent en het houden bij borrelen en uitgaan. 

Tegen de horrorfanclub zeggen we: ga borrelen, ga uit, trommel daarna je dappere vriendinnen op, doe het licht uit, zet onderstaande films op (ze staan op Netflix) ét voila: je hebt een avond zoals Janice en Damian in Mean Girls. Nu maar hopen dat er niet onverhoopt een "ex wife" binnen komt vallen. 

The Conjuring 
Je weet dat het griezelen wordt als een horrorfilm gaat over geesten, duivels, entiteiten en andere paranormale activiteiten. Paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren raken op een afgelegen boerderij betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven. 

Cabin Fever
Een horrorfilm over een groep vrienden met het slechtse idee ooit - een hut huren in een bos - kan uiteraard niet ontbreken tijdens je marathon. In Cabin Fever wordt de betreffende groep vrienden slachtoffer van een vleesetend virus dat de aandacht trekt van de moordlustige, lokale bevolking. 

Piranha
Na paranormale activiteiten en een doemscenario in een afgelegen bos, hoort het type 'Jaws' ook thuis in het horrorfilm-marathon-rijtje. Geen haaien in deze film, zoals je al had gedacht vanwege de titel, maar piranha's dus. Prehistorische piranha's welteverstaan. Een groep feestgangers vertrekt rond the 4th of July naar Lake Victoria, met op de planning: zon, zuipen, ziekenhuis. Dat loopt alleen helemaal anders als er door een aardschok allemaal moordlustige piranha's zwemmen in het meer. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten