Netflix poept er de ene na de andere serie uit. Hebben we absoluut geen problemen mee. De nieuwste: Dirty Money. Een zes-delige docuserie die vanaf 26 januari klaar staat op je favoriete serie supplier.

Weer een nieuwe Netflix-serie: Dirty Money

Liefhebbers van The Wolf of Wall Street gaan de docu-serie zeker waarderen

Netflix poept er de ene na de andere serie uit. Hebben we absoluut geen problemen mee. De nieuwste: Dirty Money. Een zes-delige docuserie die vanaf 26 januari klaar staat op je favoriete serie supplier. Liefhebbers van de film The Wolf of Wall Street en bitcoinfreaks, gaan de serie zeker waarderen. 

Wait, whut?
Waar Dirty Money over gaat? Regisseur Alex Gibney is in de zakenwereld gekropen, waar hij inzoomt op grote schandalen en corruptheid. Onder anderen daders vertellen je hoe ze te werk zijn gegaan. Dat je mond openvalt van verbazing, is eerder regel dan uitzondering, bekijk de trailer maar. 


Meer Netflix-series?
Eerder schreven we over een nieuwe bizarre Netflix-serie: The End of the f***ing World.' Deze staat inmiddels live en, wil je zien, lees de synopsis hieronder maar.

De absurde titel zet meteen de toon van de serie. We maken kennis met de 17-jarige James die vertelt dat hij vermoedens heeft een psychopaat te zijn aangezien hij naar eigen zeggen niets voelt. Dat testte hij door zijn hand in heet frituurvet te stoppen. Ja, als kijker trek je ook al snel de conclusie dat James alles behalve een mainstream jongen is. Zijn volgende missie? Weten hoe het voelt om een moord te plegen. Zijn toekomstige slachtoffer wordt Alyssa, een grofgebekt klasgenootje, zo bepaalt hij. Moordplan: doen alsof hij verliefd op haar is. De twee krijgen een relatie en gaan op een road trip. Misschien wel Alyssa's laatste vakantie. Het loopt alleen niet helemaal volgens plan wanneer hij écht gevoelens voor haar begint te krijgen. Benieuwd naar de trailer?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten