Morgan Freeman, Keira Knightley, Mackenzie Foy (Renesmee uit Twilight), do we need to say more?

Wil je zien: de nieuwe magische trailer van 'The Nutcracker and the Four Realms'

Morgan Freeman, Keira Knightley, Mackenzie Foy (Renesmee uit Twilight), do we need to say more?

© Still uit de film

"Wordt er alwéér een live action versie gemaakt van een Disneyfilm?", said no one ever. Beauty and the Beast, Maleficent, om een paar voorbeelden te noemen, en binnenkort Aladdin (met de Nederlandse Marwan Kenzari) en The Nutcracker and the Four Realms. 

Wat een cast
Laatstgenoemde verschijnt in november al op het witte boek. Voor nu betekent dat zoiets als: preview en trailerspam komen eraan! Vinden we natuurlijk alleen maar leuk. Helmaal omdat de cast werkelijk waar fantastisch is. Wat dacht je van Morgan Freeman (!), Keira Knightley en Mackenzie Foy (Renesmee uit Twilight). 

Sprookje
Wie helemaal warm werd van de live action versie van Beauty and the Beast, kan haar hart ook zéker ophalen bij The Nutcracker and the Four Realms. De sprookjesachtige beelden, felle kleuren en Alice in Wonderland-achtige decors, allemaal in de trailer al goed te zien, roepen maar één ding bij je op en dat is niet óf je naar de bios gaat, maar met wie. 

Even opfrissen
Is het verhaal van het sprookje bij je weg gezakt? Hieronder volgt een samenvatting. De jonge Clara ('Renesmee') krijgt van haar peetvader Drosselmeyer op kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Als het meisje er op klokslag twaalf uur naar gaat, kijken komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoekensoldaten en een leger muizen. Ze vertrekt op queeste in het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Zoetigheid waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoet. Het Vierde Rijk wordt dan weer met harde hand geregeerd door Mother Ginger (Helen Mirren), waartegen Clara het moet opnemen.

De trailer zien?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten