Vanaf het eerste moment dat Netflix de film The Kissing Booth online zette, is de Netflix Original een groot succes. Niet zo gek dus dat er tekenen zijn dat er een vervolgfilm aan komt.

Yes please: er komt misschien een vervolg op de Netflix-film The Kissing Booth

Niet zo gek na het succes van de romcom

© Netflix - The Kissing Booth

Dat we allemaal op z’n tijd genieten van een heerlijk voorspelbare romantische comedy, bewees de film The Kissing Booth afgelopen mei. Dat de Netflix Original vanaf het eerste moment razend populair was, blijkt alleen al uit het feit dat de trailer binnen twee dagen meer dan 2 miljoen views scoorde.

Niet zo gek dus dat fans Netflix praktisch smeken om een vervolgfilm. En laat de komst van deel 2 nu heel goed mogelijk zijn..

Toegegeven, Netflix heeft nog geen uitspraken gedaan over een The Kissing Booth sequel. Maar er is behoorlijk wat bewijs dat de film daadwerkelijk gemaakt kan worden:

1 Joey King, a.k.a. Elle, doet mee
De actrice die de hoofdrol van Elle in The Kissing Booth op zich nam, ziet een tweede film wel zitten. Aan Seventeen vertelt ze zelfs hoe het verhaal volgens haar verder loopt:

“Als er een vervolgfilm komt, denk ik – en hoop ik – dat Elle en Noah bij elkaar blijven. Noah studeert, maar Elle gaat vaak bij hem langs. Natuurlijk komen er ook problemen, hoor. Als er een sequel is, hoop ik wel echt dat veel originele personages, zoals de OMG Girls en Tuppen, er weer in komen.”

2 De auteur van het The Kissing Booth-boek is enthousiast
De film is gebaseerd op het Young Adult-boek The Kissing Booth, dat geschreven is door Beth Reekles. Uit de social media van de jonge auteur blijkt dat Beth op z’n minst geïnteresseerd is in een vervolgfilm. Op Twitter vraagt ze haar fans in een poll of ze een sequel zien zitten. Hun reactie? 24% antwoordt ‘Yes’ en 68% gaat voor een ‘HELL TO THE YES’. Duidelijk, lijkt ons.

Over fans gesproken..

3 De fanbase is héél groot
 Lezers en kijkers van The Kissing Booth zijn er in groten getale. Ze verenigen zich onder de groepsnaam ‘kiss squad’. En als je fanbase een naam heeft, wéét je gewoon dat ze toegewijd zijn. Dat de fans een nieuwe film willen, moge duidelijk zijn. En als dat nog niet duidelijk is, mag je hun oproepen op social media eens bekijken:


Iedereen is duidelijk on board om een vervolg op The Kissing Booth te maken. Nu alleen Netflix nog..

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten