Goed nieuws voor iedereen die een Netflix-account heeft. Het eerste seizoen van de Chilling Adventures of Sabrina verschijnt al héél snel op de streamingdienst. De releasedatum staat voor 26 oktober.

De serie 'Chilling Adventures of Sabrina' (oftewel de nieuwe 'Riverdale') komt in oktober op Netflix

© Riverdale

Vorig jaar werd bekend dat de makers van Riverdale met een nieuwe serie komen: Chilling Adventures of Sabrina. Bij kijkers van de old school serie Sabrina The Teenage Witch gaat nu vast en zeker een belletje rinkelen. De twee series zijn allebei gebaseerd op dezelfde stripverhalen over Sabrina, die zowel een tiener, als een heks is.

Al héél gauw
Goed nieuws voor iedereen die een Netflix-account heeft (don’t we all?). Het eerste seizoen van de Chilling Adventures of Sabrina verschijnt al héél snel op de streamingdienst. De releasedatum staat voor 26 oktober. Dan zijn de eerste tien afleveringen van de serie te bekijken.

Archie Comics
Grote kans dat Riverdale-fans deze serie wel zien zitten. Zowel de verhalen van Archie en zijn vrienden, als de avonturen van tienerheks Sabrina zijn afkomstig uit de Archie Comics. Beide series zijn geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. De makers en Netflix verwachten duidelijk dat Sabrina succesvol wordt, want er staat ook al een tweede seizoen voor de serie gepland.

Personages
Benieuwd naar de rolverdeling? We zetten de belangrijkste personages voor je onder elkaar.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten