Jawel, jawel, we hebben er éven op moeten wachten, maar de trailer van het tweede seizoen van één van onze lievelingsseries is vrijgegeven.

Dit is de trailer van het tweede seizoen van 'The Crown'

Jawel, jawel, we hebben er éven op moeten wachten, maar de trailer van het tweede seizoen van één van onze lievelingsseries is vrijgegeven. 

Kostuumdrama
En ja, als er iets is waar je ons vrouwen/meisjes gelukkig mee maakt, is het wel een serie over prinsen, prinsessen, koningen, koninginnen en een he-le-boel mooie kostuums. 

Verhaal
In het tweede seizoen van The Crown - de duurste serie die door Netflix is gemaakt - verkeert de Britse monarchie in een moeilijke periode, die tussen 1955 en 1964. Churchill is weg en heeft schoorvoetend plaatsgemaakt voor Anthony Eden

Chaos
Die houdt het echter niet lang vol. En die daarna, én daarna ook niet. Degene die dan komt - Douglas-Home - houdt het iets langer vol, zeven jaar, maar echte rust komt er niet. 

Margaret
De wilde prinses Margaret heeft het ook - weer - zwaar en moet de liefde van haar leven, Peter Townsend nu echt loslaten. Ze krijgt een relatie met Antony-Armstrong, met wie ze trouwt en kinderen krijgt. Maar echt heel makkelijk loopt de relatie niet. 

Philip
Daarnaast wordt Queen Elizabeth voor het eerst moeder en moet ze tegelijkertijd zien te dealen met een illegale oorlog in Egypte. En dan is er natuurlijk nog altijd Philip, die het ook in dit seizoen weer lastig vindt om zichzelf volledig weg te cijferen voor de Britse monarchie. 

Seizoen 2 van 'The Crown' is vanaf 8 december te zien op Netflix, en oja, er zijn ook nog wat (te fijne) beelden vrijgegeven, zin in!
Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten